Evangélikus Egyház - Online újságok - Evangélikus Élet - Archívum - 2004 - 40 - Köszönet

evél&levél

Köszönet

Köszönjük az Evangélikus Élet szerkesztőségének, illetve a Luther Kiadónak, hogy a szeptember 17–19-i hétvégén vendégei lehettünk a balatonszárszói Evangélikus Konferencia- és Missziói Otthonnak.

Az idei évben nem terveztünk üdülést, mert nagylányunk menyegzőjére készülődtünk, aki szeptember 25-én fogadott örök hűséget hívő társának. Meglepetésként ért bennünket a hír, hogy mi vagyunk az egyik nyertese az Evangélikus Élet előfizetői nyereményjátékának. Nem töprengtünk, hogy menjünk-e, hiszen tudtuk, az Úristen ajándékul és testi-lelki feltöltekezésül adta nekünk ezt a hétvégét – 30. házassági évfordulónkra.

Végh Szabolcs testvéri kedvességgel fogadott bennünket. A reggeli áhítaton, amelyet ő tartott, boldogan énekeltük vele és a többi új testvérrel együtt (például id. Hafenscher Károllyal és kedves feleségével): „Áldalak, jó Uram, teljes szívemből. Boldoggá tesz, hogy hozzád tartozom, halleluja…”

Nagy dolognak tartjuk, hogy ilyen festői helyen, korszerű épületkomplexumban, kényelmes szobákban van lehetőségük az evangélikusoknak kikapcsolódni, megújulni.

Kívánjuk, hogy sokan megismerhessék ezt a missziói otthont, és falai között ők is dicsőíthessék mennyei Atyánkat.

Testvéri szeretettel:

Sziklai Tiborné és Sziklai Tibor (Tata)