Evangélikus Egyház - Online újságok - Evangélikus Élet - Archívum - 2006 - 26 - Evangélikus Élet – éljen vele!

Közlemények, nyilatkozatok

Evangélikus Élet – éljen vele!

Miként lapunk múlt heti számában jeleztük, előfizetőink többsége számára esedékessé vált az Evangélikus Élet második félévi, illetve harmadik negyedévi előfizetési díjának rendezése. Az érintetteknek a héten névre szóló előfizetői csekket postáztunk, tájékoztatva őket arról is, hogy nyilvántartásunk szerint van-e (s ha igen, milyen összegű) hátralékuk. Azoknak az előfizetőinknek, akik most nem kaptak csekket, még élő és rendezett előfizetésük van. Természetesen őket is időben, külön levélben fogjuk értesíteni, ha aktuálissá válik a következő időszakra szóló díj befizetése.

Lapunk egyéni előfizetői tehát nem jelen lapszámunkhoz mellékelve, hanem levelezési címükre küldött borítékban vehetik kézhez az előfizetés megújításához szükséges szelvényt. Elhelyeztük azonban a sárga csekket valamennyi, gyülekezeti iratterjesztésben (templomokban) megvásárolható újságpéldányban. Ezekkel a kitöltetlen szelvényekkel „alkalmi olvasóinkat” szeretnénk ösztönözni arra, hogy csatlakozzanak az Evangélikus Élet egyéni előfizetőinek táborához.

Előfizetési csekk egyébként kiadónktól, szerkesztőségünktől, sőt egyes lelkészi hivataloktól is igényelhető. Ha az előfizetéssel kapcsolatban bármilyen kérdésük van, kérjük, forduljanak bizalommal Vitális Judit szerkesztőségi munkatársunkhoz (1085 Budapest, Üllői út 24.; e-mail: judit.vitalis@lutheran.hu; telefon: 1/317-1108; 20/824-5519). Az egyéni előfizetésekkel kapcsolatos esetleges problémákat olyannyira szeretnénk „szerkesztőségi szinten” orvosolni, hogy javasoljuk: még a késedelmes postai kézbesítések miatt is – a korábbi gyakorlattól eltérően – elsőként ugyancsak Vitális Judithoz forduljanak.