Evangélikus Egyház - Online újságok - Evangélikus Élet - Archívum - 2006 - 37 - Október a reformáció hónapja

Keresztutak

Október a reformáció hónapja

Beköszöntött az ősz. A reformáció hónapjának rendezvényeit bizonyára szerte az országban megújult figyelemmel szervezik a protestáns gyülekezetek, intézmények és szervezetek.

Annak érdekében, hogy minden rendezvényről időben hírt tudjunk adni, hívjuk fel a figyelmet arra, hogy szeptember 15-ig várjuk a helyi rendezvényekről szóló híradásokat.

Tisztelettel buzdítunk továbbá mindenkit, hogy a reformáció hónapja elnevezésű rendezvény programsorának az ünnepélyes megnyitójára, azaz a protestáns kulturális estre (mely október 8-án, vasárnap 17 órakor lesz Budapesten, a MOM Művelődési Központban) szintén szeptember 15-ig lehet megrendelni a jegyeket.

Elérhetőségeink: Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa, 1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 3.; telefon: 1/371-2690; fax: 1/371-2691; e-mail címünk: oikumene@meot.hu.

Az információkat, illetve a jegyrendelést kérve és remélve kívánunk az ez évi rendezvények előkészítéséhez és lebonyolításához, valamint a központi rendezvényeken való részvételhez áldást és békességet!

Bóna Zoltán főtitkár