Evangélikus Egyház - Online újságok - Evangélikus Élet - Archívum - 2006 - 47 - Előfizetőink figyelmébe!

Közlemények, nyilatkozatok

Előfizetőink figyelmébe!

Az év végéhez közeledve ezúton szeretnénk felhívni az Evangélikus Élet előfizetőinek figyelmét néhány fontos és praktikus tudnivalóra.

Előfizetőink aktuális előfizetésük lejárta előtt postai úton kapják meg névre szóló előfizetési díjbekérő levelüket. Előfizetésüket a levélhez mellékelt csekkszelvény felhasználásával újíthatják meg. (Ha nem kapnak csekket, az azt jelenti, hogy még nem járt le az előfizetésük. Amíg nem értesítjük Önöket, addig ne fizessenek be semmilyen összeget!)

Lapunkban időnként más szervezetek (esetenként kiadók) is elhelyeznek csekkeket, de ezeken NEM lehet az Evangélikus Életre előfizetni! (A múltban előfordult, hogy EvÉlet-előfizetésüket többen ilyen csekkeken kívánták rendezni, az így befizetett összegek azonban soha nem érkeztek meg kiadónkhoz.)

Azon előfizetőink, akik bankon keresztül, havonkénti készpénz-átutalási megbízással rendezik előfizetésüket, egyeztessék munkatársunkkal, hogy hol tart az előfizetésük. Ez azért lehet fontos, mert néhány előfizetőnk nem a megfelelő összegre adott megbízást számlavezető bankjának, így nekik már jó előre rendezve van az előfizetésük. (Közös érdek, hogy amíg nem esedékes az újabb befizetés, addig függesszék fel az átutalási megbízást.) Azoktól, akik biztosak benne, hogy nem „szaladt” nagyon előre az előfizetésük, csak annyit kérünk, hogy a havonta átutalandó összeget ne felejtsék el 780 forintra módosítani.

Az Evangélikus Élet leendő előfizetői előfizetési igényüket levélben, e-mailben, telefonon vagy – most például a lapunk 11. oldalán található – megrendelőlap kitöltésével és elküldésével jelezhetik! A megrendelőlap beérkezése után minden új előfizetőnknek névre szóló levelet küldünk, amelyben minden fontos tudnivalót megírunk.

Végezetül még egy fontos dolog. Annak érdekében, hogy adatbázisunk minden szempontból pontos és megbízható legyen, kérjük, ellenőrizzék, hogy helyesen írjuk-e a nevüket és a címüket!

Ha az előfizetéssel kapcsolatban bármilyen kérdésük, észrevételük van, forduljanak bizalommal közvetlenül szerkesztőségünkhöz; munkatársunk, Vitális Judit készséggel áll rendelkezésükre.

Az Evangélikus Élet szerkesztőségének elérhetőségei: 1085 Budapest, Üllői út 24. Telefon: 1/317-1108, 20/824-5519. Fax: 1/486-1195. Elektronikus leveleiket a judit.vitalis@lutheran.hu e-mail címre küldhetik el.