Evangélikus Egyház - Online újságok - Evangélikus Élet - Archívum - 2006 - 49 - Kedves Gyerekek!

On-line plusz

Kedves Gyerekek!

Egy olyan, most megjelent könyvet szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, amely remek szórakozás lehet mindenkinek, aki kézbe veszi. Füller Tímea neve ismerősen cseng a Gyermekvár rovat olvasóinak, hiszen több történetet olvashattunk már tollából, sok csalafinta rejtvényt oldhattunk meg neki köszönhetően. Tök Tóbiásról, a kis dísztökről is ő mesélt nekünk két évvel ezelőtt az Evangélikus Élet Napos oldalak című gyermekmellékletében. A Luther Kiadó most ezt a mulatságos és egyben nagyon tanulságos történetet könyv formájában is megjelentette. A színes illusztrációkat Jenes Katalin készítette el hozzá.

Hogy kicsoda is Tök Tóbiás, és hogyan kerül az adventi koszorúra? Kik lesznek a barátai, és milyen kalandokban lesz része, mire elérkezik a szenteste? S ami talán a legfontosabb kérdés: ki mivel tudja leginkább az Urat szolgálni? Mindezekre választ kaphatunk a könyv elolvasása után.

Egyúttal szeretettel hívlak benneteket a könyv adventikoszorú-készítéssel egybekötött bemutatójára, amely december 9-én, szombaton 10 órától Budapesten lesz a Luther Kiadó könyvesboltja melletti nagyteremben (VIII. kerület, Üllői út 24.). A belépődíj egy csomag keksz. Ezen az alkalmon 20%-os kedvezménnyel vásárolhatjátok meg a könyvet. Azért, hogy mindenkinek jusson elég alapanyag a koszorú elkészítéséhez, arra kérlek benneteket, hogy részvételi szándékotokat jelezzétek nekem a zsuzsa.boda@lutheran.hu e-mail címen vagy a 20/824-8283-as telefonszámon.

Ha még nem tudjátok, hogy mit ajándékozzatok osztálytársatoknak, testvéreteknek, barátotoknak vagy barátnőtöknek Mikulás-napra vagy karácsonyra, akkor szeretettel ajánlom a figyelmetekbe Tök Tóbiás kalandjait! Nagyszerű ajándék lehet kisebbeknek és nagyobbaknak egyaránt.

Boda Zsuzsa