Evangélikus Egyház - Online újságok - Evangélikus Élet - Archívum - 2007 - 48 - Református gyülekezeti munkatársak találkozója

Keresztutak

Református gyülekezeti munkatársak találkozója

Miért nem képes áttörni az egyház a kommunikáció falait? – ez a tudatosan provokatívnak választott téma állt a református értelmiségi gyülekezeti munkatársak negyedik találkozójának középpontjában. Az összejövetel a Református Közéleti és Kulturális Központ rendezésében zajlott november 24-én a Magyarországi Református Egyház Zsinatának tanácstermében.

Az első előadó, Széles Gábor – a Magyar Hírlap és az Echo Tv tulajdonosa (képünkön az első sorban balra) – a magyarországi média jelenéről és jövőjéről beszélt. A délelőtt másik főelőadását – „Vallássérült média, avagy a süketek párbeszéde” címmel – Borókai Gábor (a harmadik sorban), a Heti Válasz főszerkesztő-lapigazgatója tartotta, Galsi Árpád, a Kálvin Kiadó igazgatóhelyettese pedig a „Boldog, aki olvassa…” címet viselő, a Biblia éve 2008 programsorozat gyülekezeti ünnepléséhez segítséget nyújtó ötlettárat mutatta be az egybegyűlteknek.

Vitális Judit