Evangélikus Egyház - Online újságok - Evangélikus Élet - Archívum - 2008 - 08 - Díjazták a bonyhádi minőséget

Kultúrkörök

Díjazták a bonyhádi minőséget

A Dél-dunántúli Kereskedelmi és Iparkamarák Szövetsége tavaly hét kategóriában hirdetett pályázatot a Dél-dunántúli Minőségi Díj elnyeréséért. A 2002 óta kiosztott kitüntetésre éveken át nagy- és középvállalatok pályáztak, 2007-ben azonban a szövetség nonprofit szervezetek előtt is kinyitotta a kaput. Dr. Kéri István, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara elnöke úgy fogalmazott, hogy „nem elég a szellemi terméket létrehozni, azt a piacra is ki kell vinni, ehhez pedig az oktatás alapvető kérdés”.

2007-ben a díj úgynevezett „közszolgáltatási, közigazgatási és oktatási, mérettől független” kategóriájának nyertese – négy pályázó közül – a Bonyhádi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium és Kollégium lett. A kitüntetést Ónodi Szabolcs, az intézmény igazgatója (balra) vette át dr. Beréti Zsolttól, a Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara titkárától február 15-én Pécsett.

Máté R.

Regionális hozzárendelés: Bonyhádi Pet?fi Sándor Evangélikus Gimnázium, Kollégium, Általános Iskola és Alapfokú M?vészeti Iskola