Evangélikus Egyház - Online újságok - Evangélikus Élet - Archívum - 2008 - 14 - Hogyan veszítsünk el egy könyvet?

Kultúrkörök

Hogyan veszítsünk el egy könyvet?

Az akció meghirdető azt kérik, hogy a saját könyvet elhagyó játékosok az alábbi szöveget ragasszák a hátrahagyott kötetekbe:

Szia! Ezt a könyvet szándékosan veszítettem el. Ha megtaláltad, olvasd el, majd veszítsd el Te is! Tedd le a parkban egy padon, buszon vagy vonaton, orvosi váróban vagy a hivatali folyosó ablakpárkányán, az oviban, a suliban, kedvenc kocsmád pultján vagy a legközelebbi telefonfülkében – bárhol, ahol sokszor megfordulsz, ahol sok ember jár, és ahol megtalálhatják.

Ha kedved van, kapcsolódj be Te is a játékunkba úgy, hogy megválsz egy kedves könyvedtől. Helyezd el benne ezt a szöveget – a könyvtárban szívesen adunk ilyen lapot hozzá, de a blogunkról is letöltheted –, és hagyd el valahol. Esetleg beszélj rá másokat is ugyanerre.

Ha olyan könyvet találnál, melyet nincs kedved elolvasni, nem muszáj, de kérünk, a játékot akkor se szakítsd meg: veszítsd el máshol!

Az elhagyott könyvek sorsát szeretnénk követni is. Könyvtárunk blogján – http://blog.justhvk.hu/ – találsz egy fórumot, ott jelezheted, hogy melyik könyvet hol és mikor találtad meg, illetve azt is, hogy mikor és hol hagytad el újra. Ugyanitt leírhatod véleményedet a játékról és a megtalált könyvről is.

Jó olvasást, kellemes szórakozást kíván …, aki elveszítette a könyvet, valamint az orosházi Justh Zsigmond Városi Könyvtár könyvtárosai