Evangélikus Egyház - Online újságok - Evangélikus Élet - Archívum - 2004 - 37 - Kedves Előfizetőnk!

Közlemények, nyilatkozatok

Kedves Előfizetőnk!

Az elmúlt hetekben a Luther Kiadótól levelet kapott, amelyben egy folyószámla-egyeztető lapot, az Evangélikus Élet 2004. I. félévi előfizetési díjáról szóló számlát, illetve egy csekket küldtünk el az Ön részére. Az egyeztetőlapok kézhezvétele után hozzánk küldött levelek, illetve a telefonhívások azt mutatták, hogy nem volt teljesen egyértelmű ezen levél célja és tartalma. Az okozott kellemetlenségekért ezúton is elnézését kérjük. Levelünkhöz a szükséges tájékoztatást e helyütt szeretnénk megadni.

A folyószámla-egyeztető lapon a „Számlaérték” oszlopban tüntettük fel az utóbbi években az előfizetési díj összegét, a „Kiegyenlítés” oszlopban pedig az Ön által ténylegesen befizetett összeget. Ha az „Egyenleg” sorban található öszszeg a „Kiegyenlítés” oszlopban szerepel, akkor túlfizetés történt a 2004. év I. félévére (ez például abban az esetben fordulhat elő, ha Ön egész évre fizetett elő). Ha az „Egyenleg” összege a „Számlaérték” oszlopban szerepel, akkor - könyvelésünk szerint – fizetési elmaradása van. (Természetesen előfordulhat, hogy ez az összeg nem egyezik az Ön nyilvántartásával. Ebben az esetben, kérjük, egyeztetés céljából keresse meg kiadónkat.)

A számlát minden előfizetőnknek elküldtük (megfelelve a bizonylatadási kötelezettségnek), függetlenül attól, hogy túlfizetése vagy fizetési elmaradása van. Amennyiben az I. félévre vonatkozóan nincs hátraléka, a számlára rábélyegeztük: „Fizetve”. (Tehát a számla az I. félévre vonatkozik, és csak abban az esetben vár kiegyenlítésre, ha Önnek az egyenlegközlő lapon fizetési elmaradása van.)

Bízunk abban, hogy az esetleges félreértéseket tisztázni tudtuk. Ha további kérdése van, kérjük, forduljon bizalommal munkatársunkhoz, Deák Emeséhez. Tel.: 1/ 317-5478, 486-1228, fax: 1/486-1229, e-mail: emese.deak@lutheran.hu.

Megértését köszönjük. Tisztelettel:

Luther Kiadó