Evangélikus Egyház - Online újságok - Evangélikus Élet - Archívum - 2004 - 43 - Nemeskéri belmissziói nap

evél&levél

Nemeskéri belmissziói nap

A missziói pályázaton nyert összeget felhasználva – többszöri időpont-módosítás után – október 9-én rendeztük meg Nemeskéren a belmissziói napot. Terveink szerint a programnak a jövőben még lesz folytatása. Sajnos az idén az időpontválasztás nem volt szerencsés, mert egybeesett az országos evangélizációéval.

Az olvasók emlékezhetnek rá, hogy korábban évente „nemeskéri nap” elnevezéssel szerveztünk programot gyülekezetünkben. A belmissziói napot evangélizáló jelleggel indítottuk útjára. Most, az első alkalommal Smidéliusz Zoltán püspökhelyettes, Tekus Ottó Győrben élő nyugdíjas lelkész, Szolga-Tőkés Sándor körmendi lelkipásztor, valamint a helyi lelkész végzett igeszolgálatot. Személyes beszámolót Asbóth Lászlóné tartott, míg dr. Sikó Zsuzsa belgyógyász a szenvedélybetegek közötti missziós szolgálatról adott tájékoztatást, Magassy Éva pedig egy kis házicsoportot mutatott be.

A résztvevők délután azzal búcsúztak egymástól, hogy jövő tavasszal találkoznak – ismét Nemeskéren. Ha az Úr akarja, és ha még élünk!

Magassy Zoltán