Evangélikus Egyház - Online újságok - Evangélikus Élet - Archívum - 2005 - 47 - A „válogatott” legifjabbja

A hét témája

A „válogatott” legifjabbja

Chladek Tibor negyedszer vett részt médiaműhelyen. Mint mondta, érdekes párhuzam mutatkozik a műhely résztvevői és egy focicsapat között. A legfiatalabb, tizennyolc esztendős „játékos” örül annak, hogy ezúttal is az „újságíró-válogatott” tagja lehetett.

–Az én szerepem itt elsősorban a tapasztalatszerzés. Az elsajátított ismereteket majd a gyakorlatban kell hasznosítanom. Mindegy ugyanis, hogy az ember egy hete vagy néhány éve került be az ificsapatból a felnőttek közé, a maximumot kell nyújtania. Életkorom megnehezíti, hogy minden esetben megfeleljek a magam elvárásainak – fejtette ki.

Tibi a hétvége többi résztvevőjéről elmondta:

– Nem mindegy, hogy egy fiatal játékos milyen csapattársak között nő fel. Az itt jelen lévők emberileg és szakmailag is elit klubhoz méltó módon űzik a mesterséget.

A programokról szólva kiemelte, hogy az idén számára a filmkészítés, illetve a jelen írás „közös olvasószerkesztése” volt a legérdekesebb foglalkozás. Az pedig minden alkalommal örömmel tölti el, hogy a szakmai programok mellett sor kerül jó hangulatú beszélgetésekre és társasjátékozásra is.

–ó –ő –a