Evangélikus Egyház - Online újságok - Evangélikus Élet - Archívum - 2009 - 32 - Meg­döb­ben­tő ke­gye­lem

Keresztutak

Meg­döb­ben­tő ke­gye­lem

Balaton-NET az Aliansz szervezésében

A Ba­la­ton-NET au­gusz­tus 19. és 23. kö­zött már a har­ma­dik ta­lál­ko­zó­ra vár­ja Ba­la­ton­sze­mes­re mind­azo­kat, akik a nyá­ri me­leg­ben ki­egyen­sú­lyo­zott és erő­tel­jes bib­lia­ta­ní­tás­ban sze­ret­né­nek tes­ti és lel­ki fel­fris­sü­lést nyer­ni. Az idei prog­ram fő té­má­ja – Jó­nás köny­ve alap­ján – a Meg­döb­ben­tő ke­gye­lem, a fő elő­adó pe­dig dr. Li­am Gol­in­ger ang­li­ai lel­ki­pász­tor, nem­zet­kö­zi­leg el­is­mert bib­lia­ta­ní­tó.

A ta­lál­ko­zó szer­ve­zői a Ma­gyar Evan­gé­li­u­mi Ali­ansz és az Eu­ro-Kes­wick Part­ner­s­hip. A Ba­la­ton-NET te­hát nem­zet­kö­zi evan­gé­li­u­mi ta­lál­ko­zó a ma­gyar ten­ger part­ján. Ta­lál­ko­zó ba­rá­ta­ink­kal, test­vé­re­ink­kel és ta­lál­ko­zá­si le­he­tő­ség ke­gyel­mes Is­te­nünk­kel!

A fe­le­ke­zet­kö­zi ese­mény idén is csa­lád­ba­rát prog­ram­mal fogadja a részt­ve­vő­ket. A fő­szín­pad dél­előt­ti és es­ti al­kal­mai alatt szí­nes gye­rek­fog­lal­ko­zá­sok vár­ják a ki­seb­be­ket és kü­lön a ti­zen­éve­se­ket is. Dél­utá­non­ként bi­zo­nyá­ra min­den­kit a víz­be csá­bít majd a NET-beach, es­tén­ként vi­szont a fi­a­ta­lok kü­lön ifi­sá­tor­ban be­szél­get­het­nek.

A Ba­la­ton-NET kí­sé­rő ren­dez­vé­nye lesz a Misszió­ex­pó, me­lyen a kü­lön­bö­ző ke­resz­tény szer­ve­ze­tek mun­ká­ján keresztül nyer­he­tő be­te­kin­tés Is­ten ha­tá­ro­kon in­ne­ni és tú­li mun­ká­já­ba. Az idei nagy­kon­cer­ten Pin­tér Bé­la és ze­ne­ka­ra lép fel.

Var­ga György