EISZ
Evangélikus Információs Szolgálat
 
Luther Kiadó
Luther Kiadó
 
Rovatoló
Fundamentum
Élő víz
Egyházunk egy-két hete
Keresztutak
e-világ
Kultúrkörök
Keresztény szemmel
Nem mi írtuk...
A hét témája
Evangélikusok
EvÉlet - Lelki segély
A közelmúlt krónikája
Gyermekvár
Szószóró
evél&levél
Közlemények, nyilatkozatok
On-line plusz
E heti Luther-idézet
Útitárs
Presbiteri
 
Evangélikus Egyház - Online újságok - Evangélikus Élet - Archívum - 2008 - 49 - Tisztelt Olvasóink és Elõfizetõink!

A hét témája

Hozzászólás a cikkhez

Tisztelt Olvasóink és Elõfizetõink!

Lapunk ezen számának elsõ oldalán már olvashatták, hogy 2009- ben az Evangélikus Élet lapszámonként 250 forintba kerül majd. Ennek következtében az éves elõfizetési díj 13 000 Ft, a féléves 6500 Ft, a negyedéves 3250 Ft, az egyhavi pedig 1085 Ft lesz.

Elõfizetõi támogatói akció

Tisztában vagyunk azzal, hogy bizonyára most is lesznek, akik nem tudják vállalni a megnövekedõ terheket. Ezért – ahogyan ezt tavaly is tettük – szeretnénk segíteni nekik abban, hogy mégis tovább olvashassák a lapot. Azt kérjük elõfizetõinktõl: ha módjuk van rá, akkor az elõfizetési díjnál nagyobb összeget juttassanak el kiadónkhoz, hogy a befolyt összeggel támogatni tudjuk olyan olvasóink elõfizetését, akik számára a megemelkedõ díjak anyagi nehézségeket okoznak. Várjuk azok jelentkezését is, akik anyagi okok miatt kényszerülnének a lap elõfizetésének lemondására.

Tavaly novemberben meghirdetett támogatói akciónk egyébként a vártnál is nagyobb sikert hozott. Az elmúlt egy évben háromszáz elõfizetõtõl kaptunk nagyobb összeget a szükségesnél; az összegyûlt támogatás valamivel több mint félmillió – 528 290 – forint volt. Ezúton is köszönjük ezt mindazoknak, akik fontosnak tartották, hogy támogassák azokat, akik csak ily módon juthatnak hozzá rendszeresen lapunkhoz.

Páratlan páros kedvezmény

Páratlan páros kedvezményünk keretében továbbra is jelentõs kedvezménnyel hosszabbíthatja meg elõfizetését, ha egy új elõfizetõt toboroz az Evangélikus Élet olvasótáborába – ráadásul az új elõfizetõ is kedvezményben részesül!

Ha Ön negyed évvel hosszabbítja meg elõfizetését, akkor további egy hónapig ingyen kapja újságunkat. Dönthet ennél nagyobb idõtartamú hosszabbítás mellett is, ez esetben arányosan nõ az „ajándékhónapok” száma: féléves elõfizetéshez két, háromnegyed éveshez három, egész éveshez pedig négy további hónap az ajándék. Az „ajándékhónapokat” természetesen akkor írjuk jóvá az Ön számára, amikor az Ön által megnevezett személy ténylegesen elõfizetett az Evangélikus Életre. Lapunk új elõfizetõi szintén elõfizetésük idõtartamának függvényében kapják majd további egy, két, három vagy négy hónapon át ingyenesen az Evangélikus Életet.

További fontos és praktikus tudnivalók

• Elõfizetõink aktuális elõfizetésük lejárta elõtt postai úton kapják meg a nevükre szóló elõfizetési díjbekérõ levelet. Elõfizetésüket a levélhez mellékelt csekkszelvény felhasználásával újíthatják meg. (Ha nem kapnak csekket, az azt jelenti, hogy még nem járt le az elõfizetésük. Amíg nem értesítjük Önöket, addig ne fizessenek be semmilyen összeget!)

• Lapunkban idõnként más szervezetek (esetenként kiadók) is elhelyeznek csekkeket, de ezeken nem lehet az Evangélikus Életre elõfizetni!

• Azon elõfizetõink, akik bankon keresztül, havonkénti átutalási megbízással rendezik elõfizetésüket, egyrészt egyeztessék munkatársunkkal, hogy hol tart az elõfizetésük, másrészt a havonta átutalandó összeget ne felejtsék el 1085 forintra módosítani.

Ha a támogatási akcióval, a páratlan páros kedvezménnyel vagy saját elõfizetésükkel kapcsolatban bármilyen kérdésük, észrevételük van, forduljanak bizalommal közvetlenül a szerkesztõséghez; munkatársunk, Vitális Judit készséggel áll rendelkezésükre.

Az Evangélikus Élet szerkesztõségének elérhetõségei: 1085 Budapest, Üllõi út 24. Telefon: 1/317-1108; 20/824-5519. Fax: 1/486-1195. Elektronikus leveleiket a judit. vitalis@lutheran.hu e-mail címre küldhetik el.

Még mielõtt elfelejtenénk: azon elõfizetõink között, akik 2009. január 6- án, vízkereszt ünnepén érvényes Evangélikus Élet-elõfizetéssel rendelkeznek, sorsolást tartunk. A nyertes másodmagával térítésmentesen részt vehet a balatonszárszói Evangélikus Konferencia- és Missziói Otthon 2009. május 29. – június 1-jei, pünkösdi hosszú hétvégéjén!

Kendeh K. Péter, a Luther Kiadó igazgatója


::Nyomtatható változat::

E számunk tartalma
Napról napra
Új nap – új kegyelem
Élő víz
János elsõ levele – testvériség
Akikrõl az evangélisták csak a legszükségesebbeket közlik
HETI ÚTRAVALÓ
Egyházunk egy-két hete
Új tisztségviselõk iktatása a zsinaton
„Az Úr legyen veletek!”
Áll az Úristen temploma
Zsinat: új koncepció székházügyben
Egykori amerikai ösztöndíjasok találkozója Budapesten
Keresztutak
1948 ökumenikus emlékezete
Olvasszuk fel Magyarország legnagyobb jégszívét!
Nem csak amíg a készlet tart
Evangélikusok
Mégis reménység
Ihász Lajos emlékezete
e-világ
Környezetünk és az egészség
A hét témája
Szolgálati közlemény
Tisztelt Olvasóink és Elõfizetõink!
E heti Luther-idézet
Luther Idézet
Kultúrkörök
Egy szimbolista látomásai
Egyben a három, három az egyben
Rendhagyó tanórák
Õsbemutató a hegyvidéki biblianapon
Nyitottság és mûvészet
A vasárnap igéje
Gyümölcstermés Krisztusban
Oratio oecumenica
Oratio oecumenica
Gyermekvár
Kedves Gyerekek!
ÉnekKincsTár
Áldott az egek Ura!
 
A lapról
Impresszum
Fórum
Kapcsolatok
Evangélikus portál
Déli Egyházkerület
Északi Egyházkerület
Nyugati (Dunántúli) Egyházkerület
 


Evangélikus Egyház Online újságok Evangélikus Élet Archívum 2008 49 Tisztelt Olvasóink és Elõfizetõink!

© Magyarországi Evangélikus Egyház, Internet Munkacsoport, 2003–2017
© Luther Kiadó, Evangélikus Információs Szolgálat, 2015–2017
Az adatok kereskedelmi célra nem használhatók. Minden jog fenntartva.
Kérdések és megjegyzések: Webmaster