EISZ
Evangélikus Információs Szolgálat
 
Luther Kiadó
Luther Kiadó
 
Rovatoló
Fundamentum
Élő víz
Egyházunk egy-két hete
Keresztutak
e-világ
Kultúrkörök
Keresztény szemmel
Nem mi írtuk...
A hét témája
Evangélikusok
EvÉlet - Lelki segély
A közelmúlt krónikája
Gyermekvár
Szószóró
evél&levél
Közlemények, nyilatkozatok
On-line plusz
E heti Luther-idézet
Útitárs
Presbiteri
 
Evangélikus Egyház - Online újságok - Evangélikus Élet - Archívum - 2009 - 50 - Tisz­telt Ol­va­só­ink és Elő­fi­ze­tő­ink!

Közlemények, nyilatkozatok

Hozzászólás a cikkhez

Tisz­telt Ol­va­só­ink és Elő­fi­ze­tő­ink!

Aho­gyan az Evan­gé­li­kus Élet no­vem­ber 29-ei szá­má­nak első ol­da­lán már ol­vas­hat­ták, 2010-ben nem vál­to­zik a lap ára: egy lap­szám to­vább­ra is 250 fo­rint­ba ke­rül majd. Az éves elő­fi­ze­té­si díj to­vább­ra is 13 000, a fél­éves 6500, a ne­gyed­éves 3250, az egy­ha­vi 1085 forint lesz.

Pá­rat­lan pá­ros ked­vez­mény

Pá­rat­lan pá­ros ked­vez­mé­nyünk ke­re­té­ben to­vább­ra is je­len­tős ked­vez­ménnyel hosszab­bít­hat­ja meg elő­fi­ze­té­sét, ha egy új elő­fi­ze­tőt to­bo­roz az Evan­gé­li­kus Élet ol­va­só­tá­bo­rá­ba – rá­adá­sul az új elő­fi­ze­tő is ked­vez­mény­ben ré­sze­sül! Ha tu­do­má­sa van ar­ról, hogy gyü­le­ke­ze­té­ben – is­me­rő­sei, ba­rá­tai kö­ré­ben – va­la­ki fon­tol­gat­ja, hogy elő­fi­zet a lap­ra, hív­ja fel fi­gyel­mét ak­ci­ós aján­la­tunk­ra, és szö­vet­kez­ze­nek.

Ön­nek mind­össze annyit kell ten­nie, hogy – mi­előtt meg­hosszab­bít­ja meg­lé­vő sa­ját elő­fi­ze­té­sét (az­az díj-be­ké­rő le­ve­lünk kéz­hez­vé­te­lét kö­ve­tő­en pos­tán vagy ban­ki át­uta­lás­sal be­fi­ze­ti az elő­fi­ze­té­si dí­jat) – kap­cso­lat­ba lép az Evan­gé­li­kus Élet szer­kesz­tő­sé­gé­vel, és meg­ad­ja an­nak az új elő­fi­ze­tő­nek a ne­vét és az el­ér­he­tő­sé­gét (pos­tá­zá­si cí­mét és eset­leg a te­le­fon­szá­mát), aki az Ön köz­ve­tí­té­sé­vel ké­szül meg­ren­del­ni la­pun­kat.

S hogy mi­lyen ked­vez­mé­nyek­re szá­mít­hat?

Ha Ön ne­gyed év­vel hosszab­bít­ja meg elő­fi­ze­té­sét, ak­kor to­váb­bi egy hó­na­pig in­gyen kap­ja új­sá­gun­kat. Dönt­het en­nél na­gyobb idő­tar­ta­mú hosszab­bí­tás mel­lett is, ez eset­ben ará­nyo­san nő az „aján­dék­hó­na­pok” szá­ma: fél­éves elő­fi­ze­tés­hez két, há­rom­ne­gyed éves­hez há­rom, egész éves­hez pe­dig négy to­váb­bi hó­nap az aján­dék. Az „aján­dék­hó­na­po­kat” ter­mé­sze­te­sen ak­kor ír­juk jó­vá az Ön szá­má­ra, ami­kor az Ön ál­tal meg­ne­ve­zett sze­mély tény­le­ge­sen elő­fi­ze­tett az Evan­gé­li­kus Élet­re. La­punk új elő­fi­ze­tői szin­tén elő­fi­ze­té­sük idő­tar­ta­má­nak függ­vé­nyé­ben kap­ják majd to­váb­bi egy, két, há­rom vagy négy hó­na­pon át in­gye­ne­sen az új­sá­got.

Elő­fi­ze­tői tá­mo­ga­tói ak­ció

Tisz­tá­ban va­gyunk az­zal, hogy bi­zo­nyá­ra most is lesz­nek, akik a vál­to­zat­lan ár mel­lett sem tud­ják vál­lal­ni az elő­fi­ze­tés ter­hét. Ezért – aho­gyan ezt az el­múlt két év­ben is tet­tük – sze­ret­nénk se­gí­te­ni ne­kik ab­ban, hogy még­is to­vább ol­vas­has­sák a la­pot.

Azt kér­jük elő­fi­ze­tő­ink­től: ha mód­juk van rá, ak­kor az elő­fi­ze­té­si díj­nál na­gyobb össze­get jut­tas­sa­nak el ki­adónk­hoz, hogy a be­folyt összeg­gel tá­mo­gat­ni tud­juk azon ol­va­só­ink elő­fi­ze­té­sét, akik szá­má­ra az elő­fi­ze­té­si díj anya­gi ne­héz­sé­get okoz. A tá­mo­ga­tás be­fi­ze­té­sé­hez kér­je­nek mun­ka­tár­sunk­tól egy plusz csekk­szel­vényt, vagy a ré­szük­re meg­kül­dött csek­ken fi­zes­sék be – sa­ját elő­fi­ze­té­si dí­ju­kon fe­lül – az e cél­ra szánt össze­get. Ez utób­bi eset­ben a csekk (vagy az át­uta­lás) köz­le­mény ro­va­tá­ba fel­tét­le­nül ír­ják be, hogy „plusz elő­fi­ze­tői tá­mo­ga­tás”, il­let­ve en­nek pon­tos össze­gét.

Kér­jük, hogy akik anya­gi okok mi­att kény­sze­rül­né­nek az EvÉ­let le­mon­dá­sá­ra, ezt a szá­munk­ra egy­ér­tel­mű­en je­lez­zék, hogy a be­ér­ke­zett tá­mo­ga­tá­sok­ból se­gít­sé­gük­re le­hes­sünk ab­ban, hogy to­vább­ra is kap­has­sák he­ti­la­pun­kat.

To­váb­bi fon­tos és prak­ti­kus tud­ni­va­lók

– Elő­fi­ze­tő­ink ak­tu­á­lis elő­fi­ze­té­sük le­jár­ta előtt pos­tai úton kap­ják meg a ne­vük­re szó­ló elő­fi­ze­té­si díj­be­ké­rő le­ve­let. Elő­fi­ze­té­sü­ket a le­vél­hez mel­lé­kelt csekk­szel­vény fel­hasz­ná­lá­sá­val újít­hat­ják meg. (Ha nem kap­nak csek­ket, az azt je­len­ti, hogy még nem járt le az elő­fi­ze­té­sük. Amíg nem ér­te­sít­jük Önö­ket, ad­dig ne fi­zes­se­nek be sem­mi­lyen össze­get!) – La­punk­ban időn­ként más szer­ve­ze­tek (ese­ten­ként ki­adók) is el­he­lyez­nek csek­ke­ket, de eze­ken nem le­het az Evan­gé­li­kus Élet­re elő­fi­zet­ni!

Ha a pá­rat­lan pá­ros ked­vez­ménnyel, a tá­mo­ga­tá­si ak­ci­ó­val vagy sa­ját elő­fi­ze­té­sük­kel kap­cso­lat­ban bár­mi­lyen kér­dé­sük, ész­re­vé­te­lük van, for­dul­ja­nak bi­za­lom­mal köz­vet­le­nül a szer­kesz­tő­ség­hez; mun­ka­tár­sunk, Vi­tá­lis Ju­dit kész­ség­gel áll ren­del­ke­zé­sük­re.

Az Evan­gé­li­kus Élet szer­kesz­tő­sé­gé­nek el­ér­he­tő­sé­gei: 1085 Bu­da­pest, Ül­lői út 24. Te­le­fon: 1/317-1108; 20/824-5519. Fax: 1/486-1195. Elekt­ro­ni­kus le­ve­le­i­ket a ju­dit.vi­ta­lis@lu­the­ran.hu e-mail cím­re küld­he­tik el. Még mi­előtt el­fe­lej­te­nénk: azon elő­fi­ze­tő­ink kö­zött, akik 2010. ja­nu­ár 6-án, víz­ke­reszt ün­ne­pén ér­vé­nyes Evan­gé­li­kus Élet-elő­fi­ze­tés­sel ren­del­kez­nek, sor­so­lást tar­tunk. A nyer­tes má­sod­ma­gá­val té­rí­tés­men­te­sen részt ve­het a ba­la­ton­szár­szói Evan­gé­li­kus Kon­fe­ren­cia- és Misszi­ói Ott­hon 2010. má­jus 21–24-i, pün­kös­di hosszú hét­vé­gé­jén!

Ken­deh K. Pé­ter, a Lu­ther Ki­adó igaz­ga­tó­ja


::Nyomtatható változat::

E számunk tartalma
Napról napra
Új nap – új kegyelem
Élő víz
„In­dulj és menj…”
Ad­ven­ti ima a gyü­le­ke­zet­ben
Ad­vent
HE­TI ÚT­RA­VA­LÓ
Ezen a föl­dön min­den mu­lan­dó
Egyházunk egy-két hete
225 éves a pi­li­si hajlék
Megújult Tes­se­dik temp­lo­ma
Ok­ta­tá­si in­téz­mé­nyek ve­ze­tő­i­nek kon­fe­ren­ci­á­ja
Ten­ge­ren­túl­ról
Könyvbemutató Kelenföldön
Aján­lás
Nyug­dí­jas papok ad­ven­ti ta­lál­ko­zó­ja
Pestszentlőrinci érdeklődők
Gyer­tya, kug­lóf, ká­vé – avagy ven­dég­vá­rás Aszó­don
Keresztutak
Szo­bor­rá lett püs­pök
Hit­tel, ke­rék­pár­ral, sze­re­tet­tel
Sze­gény­ség, gaz­dag­ság és öko­ló­gi­ai krí­zis
Evangélikusok
Tü­bin­gen­ben dok­to­rált
Dr. Pod­ma­nicz­ky Pál em­lé­ke­ze­te
Zsu­zsi ma­ma ki­lenc­ven­éves
e-világ
Csak a je­len
Keresztény szemmel
Ka­rá­cso­nyi ol­tó­anyag
Jár­vány ide­jén
Brüssze­li ad­ven­ti re­mé­nyek
A hét témája
Köz­meg­egye­zés nél­kül
Egy la­i­kus stra­té­gia
evél&levél
Solt­vad­ker­ti idő­szá­mí­tás
Ad­vent ha­tá­rok nél­kül
Közlemények, nyilatkozatok
Tisz­telt Ol­va­só­ink és Elő­fi­ze­tő­ink!
E heti Luther-idézet
Luther Idézet
Kultúrkörök
La­ti­no­vits em­lé­ke­ze­te
Négy­száz­hat­van ka­rak­ter
Hepp Fe­renc – a ma­gyar ko­sár­lab­dá­zás aty­ja
A vasárnap igéje
„Tu­dom, ki­ben hi­szek!”
Oratio oecumenica
Oratio ˝cumenica
Cantate
Áhí­tat­for­mák
 
A lapról
Impresszum
Fórum
Kapcsolatok
Evangélikus portál
Déli Egyházkerület
Északi Egyházkerület
Nyugati (Dunántúli) Egyházkerület
 


Evangélikus Egyház Online újságok Evangélikus Élet Archívum 2009 50 Tisz­telt Ol­va­só­ink és Elő­fi­ze­tő­ink!

© Magyarországi Evangélikus Egyház, Internet Munkacsoport, 2003–2017
© Luther Kiadó, Evangélikus Információs Szolgálat, 2015–2017
Az adatok kereskedelmi célra nem használhatók. Minden jog fenntartva.
Kérdések és megjegyzések: Webmaster